Emeralds

RYHMÄ TÄYNNÄ!

Emeralds on minien (2012-2014 syntyneet urheilijat) kilpajoukkue, joka kilpailee levelillä 1. Joukkue harjoittelee monipuolisesti cheerleadingin eri osa-alueita: stuntteja, pyramideja, akrobatiaa ja huutoa. Emeraldsiin ei vaadita aikaisempaa taustaa cheerleadingin parissa. Joukkue valitaan kesäkuussa järjestettävissä valinnoissa. Mukaan joukkueeseen pääsee läpi syyskauden, mikäli paikkoja on tarjolla. Olethan ensin yhteydessä cheerleadingin lajivastaavaan vapaista paikoista.  Joukkueeseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajin parissa. Emeralds osallistuu kauden aikana kolmiin kilpailuihin ja esiintyy seuran näytöksissä. 

EMERALDS SUOMISPORT ILMOITTAUTUMISSIVU
https://www.suomisport.fi/events/f094ea45-61ee-49c3-97dd-9e2543c3643d

SEURAN JÄSENENMAKSU (Pakollinen kaikille cheerin urheilijoille, jäsenmaksu 20€/kausi).
Maksetaan Suomisportissa maksut välilehdellä.

Valmentajat: Peppiina Hämäläinen, Helmi Valjakka ja Lumia Brunou
Treeniajat: Tiistai klo 17.30-19 Saimaa Stadiumi, Torstai klo 16.30-18 Saimaa Stadiumi
Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet ja cheerleadingkengät. Tunneille mukaan juomapullo, pitkät hiukset kiinni ja kaikki korut pois.
Hinta: 250€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu/kausi. Leirikulut (poislukien ulkopuolinen leirivalmennus) sisältyvät kausimaksuun. Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse kilpailuvaatteet, kisalisenssin, vakuutuksen sekä kisakulut.
Kauden pituus: 7.8.2023-17.12.2023. Harjoituksia ei järjestetä syyslomalla (vko 43)
Vakuutus: Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kilpaileva joukkue. Kisajoukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset) 
Kilpailutaso: Cheer minit alkeistaso
Level: 1

Cheerleading Emeralds 2023-2024