Crystals

Crystals on youth-ikäluokan levelillä 2 kilpaileva joukkue. Joukkue on suunnattu vuonna 2010-2013 syntyneille urheilijoille. Treeneissä harjoitellaan kaikkien cheerleadingin osa-alueiden level 2 -taitoja. Crystalsin kokoonpano valitaan vuosittain kesäkuussa järjestettävissä valintatreeneissä. Joukkueen taitovaatimuksena on aiempi kokemus cheerleadingistä, vahvat level 1 stunttitaidot sekä akrobatiassa walk over eteen ja/tai taakse. Jokaisen urheilijan kohdalla taidot ja joukkueeseen soveltuminen katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti.

Crystals osallistuu kauden aikana kaksiin tai kolmiin kilpailuihin ja esiintyy seuran näytöksissä.

Valmentajat: Tua Lantta, Saara Himanen ja Janella Aalto

Kilpailutaso: Cheer youth level 2

Kausi: 5.8.2024-1.6.2025 Harjoituksia ei pääasiassa järjestetä alueen koulujen lomaviikoilla eikä juhlapyhinä. Pidätämme oikeuden muutoksiin etenkin kilpailukaudella. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo ja hiukset kiinni.

Hinta: Kausimaksu syksyltä ja keväältä yhteensä n. 540€ (maksetaan kahdessa erässä: syyskausi ja kevätkausi) + 20€ jäsenmaksu/kausi. Leirikulut (poislukien ulkopuolinen leirivalmennus) sisältyvät kausimaksuun. Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse kilpailuvaatteet, kisalisenssin, vakuutuksen sekä kisakulut.

SEURAN JÄSENENMAKSU on pakollinen kaikille cheerin urheilijoille (jäsenmaksu 20€/kausi). Jäseneksi on haettava Suomisportissa ja jäsenmaksu maksettava Maksut-välilehdellä ennen kauden alkua.

Vakuutus: Vakuutus: Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kilpaileva joukkue. Kisajoukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset)

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä voi halutessaan osallistua seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Lisätietoa joukkueesta:
Annika Lindell, cheerleading lajivastaava cheerleading@mivo.fi

Crystals Suomisportin ilmoittautumissivu

https://www.suomisport.fi/events/7975e9fc-a9fd-4398-92eb-cfd6c863bf74